::ahli jawatankuasa::

Tuesday, December 28, 2010

::jalan JEM..otak pon JEM::

wuhuuuu...hari ni plan nak keluar Alor Star dengan mak..dalam dok excited nak keluar mengahabiskan duit beliau tiba-tiba bila dah sampai sana terus hilang mood..ni semua gara-gara jalan jem yang sangat teruk kat Alor Star hari ni..tak tau la pasai pa..nak kata hari minggu bukan,hari raya pon bukan..ntah ntah ada kenduri makan besar-besaran kot..huhu..lepas dah keluar dari zone jem td ingatkan dah aman rupa rupanya ada lagi satu halangan sebab time tu keretapi nak lalu..kena pulak benti keta sampai 10 minit..kesimpulanya,perjalanan yang sepatutnya amek masa 10 minit dah jadi 45 minit huhu...



        kalau kereta boleh main lompat-lompat cam ni kan besh huhu...




       nasib baik la tak jadi lintang pukang cam ni huhu....




   tapi keadaan tadi xdala teruk sampai macam dalam gambar ni hehe...



5 comments:

  1. amboih
    perli ka apa
    cz sy bdk aloq staq niee
    ahaha

    ReplyDelete
  2. kerja kat KL hari2 kene tempuh jem ..pheeww

    ReplyDelete
  3. mie dok loq staq ka hihi..sma la
    shazlea..btoi tu klu saya dok kl xtau la apa nk jd hihi

    ReplyDelete