::ahli jawatankuasa::

Tuesday, January 11, 2011

::semangat semester baru::

wuhuuuu...hahah selepas bertahun tak apdet belog ni rasa cam suram ja hidup ni haha..tapi blog ni umoq dia baru sebulan..dalam tempoh seminggu blog ni macam dianaktirikan, dibuat seperti tidak wujud,tiada lagi balaian lewat malam, blogwalking pon sekali sekala ja..traffic pon dengan dengan bangganya turun menjunam dan tak mau naik-naik..jenoh cek dok paksa dia naik balik..sebenarnya minggu ni adalah minggu edisi kemurungan, kesedihan ,ketakutan, dan kecemasan..faktor penyebabnya ialah minggu ni lah minggu result keluar,minggu nak cari tempat untuk praktikal, dan yang paling syahdu ni minggu last cuti, lepas ni dah start sem baru dimana tiada lagi blogwalking di pagi buta mahupun lewat malam..


hmmmm tapi ari ni dah rasa cam bersemangat balik selepas mengalami kemurungan melampau beberapa hari lepas sebab result dah keluar, tempat praktikal pon dah dapat kira dalam dunia ni setiap masalah mesti ada jalan penyelesaian hukhuk cam tak da kena mengena plak..hmmm tak pa la,semoga sem baru yang nak start minggu depan nih akan membawa sejuta keseronokan..ahaksss,SEKIAN TIMA KASIH


::kucing dijumpai di GOOGLE::

8 comments:

  1. Semanagt baru yang berkobar-kobar.. hehe.. Bagus.. Go.. Go..

    ReplyDelete
  2. go go jugak utk mr socko...hehehe

    ReplyDelete
  3. yeah...common girl...!!
    btw, pic kuceng tu comel sesgt.... =]

    ReplyDelete
  4. yeahh...mari berblogging habis-habisan

    ReplyDelete
  5. anggap masalah itu satu cabaran k? selamat sem baru ya.. hehe

    ReplyDelete
  6. gambate! neva giv up. XD

    adeh, pic kucim tu comei jerk!

    ReplyDelete