::ahli jawatankuasa::

Tuesday, January 4, 2011

::jalan-jalan cari CUTI::



aiiiyakkkkk!!!!..baru buka kalendar akademik UUM untuk sesi 2011..fokus utama ialah nak chek tarikh-tarikh penting untuk cuti lama selain cuti di hari minggu..tarikh masuk untuk sem baru ni agak lewat sikit sebab penundaan tarikh final exam sem lepas kerana masalah banjir di Kedah..tapi yang menariknya sem baru ni adanya cuti akhir semester sampai 15 minggu..rasanya semua universiti dah sedia maklum..tahap kentang punya lama depa bagi cuti, cek suka hahaha.kalau yang rajen tu plak boleh la mencari kerja sementara cuti nanti kalau PTPTN masuk lambat dah tak heran sebab duit gaji ada..nasib bek time tu dah start praktikum..kalau tak mesti boleh berblogging puas-puas sampai kelabu mata..

13 comments:

  1. rindu kat uum..huhu dah lebih 8 thun tinggalkan uum...musti byk sgt perubahan..

    ReplyDelete
  2. lame tu cuti....
    tp uitm tak tukar lagi kalendar dia...

    ReplyDelete
  3. Revision holiday pun ade.? He2.. Lame dha xtgk kalender akademik ni sejak grad 2 years ago..

    ReplyDelete
  4. mama JnJ>mama ex uum ka hehe
    i am silah>lama gila kan hukhuk xtau nk buat apa nnt
    >hazwani>uitm xtukar lg ka?..xlama lg kot hehe
    >mr.socko>owhhh dh grad yer,besh2 huhuh nnt saya letak jadual akademik banyak bg awk tengok huhu

    ReplyDelete
  5. saya follow kamoo..hit me back darl...

    ReplyDelete
  6. selamat berblogging dan belajar..(^_^)

    ReplyDelete
  7. hmm..orang yang da kerja lagi sedey tau..susah nau nak cuti

    ReplyDelete
  8. mizi perlukan bantuan

    http://contengcorner.blogspot.com/2011/01/aku-tak-berniat.html

    ReplyDelete
  9. sama la jugak kami yang dah bekerja ni. tahun baru ja mesti check kalendar tarikh gaji dan cuti.

    ReplyDelete
  10. suke2 . bez cuti lame2 kan ? ouh , dah mule pk nak carik keje . nak dapat dwet ! HAHA

    ReplyDelete