::ahli jawatankuasa::

Thursday, February 3, 2011

::FRIENDSHIP VACATION LANGKAWI::

haluwwwwwww ebelibady!!! lamanya tak apdet blog nih..bukan pa 2,3 minggu nih cam buzy ja, buzy dengan apa??? op course la dengan kelas yang melambak pestu ada waktu rehat sikit ja guna untuk tidoq, merapu dan lain-lain aktiviti tak dak paedah hukhuk..okey2 untuk entry kali ni cek nak share pengalaman masa pi melancong dengan kawan2 kat Langkawi 28&29 Jan lepas..percutian kali ni memang dapat rasa 100% kepuasan sebab semuanya berjalan lancar dan kami dapat handle semua benda sendiri..dan kami berjaya menggunakan alasan sebagai student untuk mendapatkan kereta sewa dengan harga yang murah..dan hasilnya memang excelent dan murah gila..dan yang paling penting kami langsung tak sesat walaupon hanya bergantung pada peta semata-mata hukhuk..


saat memulakan perjalanan yg penuh excited..tiket feri dari Kuala Kedah RM23

lokasi pertama KOTA MAHSURI..sila bayar RM5.oo ya kalau nak masuk

ORIENTAL VILLAGE..masuk sini untuk naik cabel car

tengah beratur nak bali tiket cabel car ternampak pulak artis..terus keluar dari barisan p amek gambar dulu pastu sambung beratur balik ahakss

masa beli tiket cabel car sila tunjuk i/c ya leh dapat RM15 ja hukhuk

GAYAT!!!!!!!..tapi pemandangan kat sini memang marveloussss

PANTAI KOK..pelancong dari China dengan ramahnya mintak kami jadi model

punya syok makan angin sampai lupa lupa nak isi perut..malam baru sempat makan hukhuk


Island Hoping..memang best!!!..RM40 sorang..tp disebabkan kami nak jadi VIP xmau naik ramai2 kena la bayar RM60..

Tasik Dayang Bunting..singgah sat ja sebab kesuntukkan masa

Pulau Beras Basah..memang cantek!!!

jumpa penyambut tetamu dulu..


waaaa...tak mau balik!!!!

p/s: org Langkawi memang ramah2

12 comments:

  1. uihh.. betol2 g bercuti nih.. huhu

    ReplyDelete
  2. hiro> mmg best sgt2 hukhuk
    najwa> ahaaa ala2 melancong luar ngara plak

    ReplyDelete
  3. seronok kan langkawi???byk tmpt y mnrek,,waaaa,,suke2,,nk pegi lagiii

    ReplyDelete
  4. isz> yer yerr..pas ni nk pi dgn isz plak la.bleh?? hahah

    ReplyDelete
  5. bestnya pergi bercuti!
    jeles ni!
    heheh

    ReplyDelete
  6. bes noh g langkawi..harap2 dapat melancong ke sane.weeeeeeeee

    ReplyDelete
  7. yer yer2 mmg beshhh..nnt ada masa pi la conpem xmau balik huhu

    ReplyDelete
  8. langkawi mmg best..
    sukanya..rasa mcm nak pergi lagi jek.. :D

    ReplyDelete
  9. peh, seronok gile seh, kompem ramai orang kan kat sana. tadi tgok tb ramai gile tu stuck

    ReplyDelete
  10. andy>mmg ramai..mat saleh ada merata-rata huhu cm obersea plak

    ReplyDelete
  11. waaa! bes gile melancong ngn kwn2! jeles nih jeles nih. ihik

    ReplyDelete